En blogg om.....

...att umgås med hästar, min dagliga träning, tankar och reflexioner.

måndag 31 maj 2010

Vi klädde upp oss!






Mannen bredvid var engagerad av mina stallkamrater för att fota dem. Jag och Frisse slank med på ett hörn. Vi skulle agera trygg escort till en fux med nerv...... jag passade på att "damma" av min tävlingsutrustning på kul. Vem vet om man kommer att få användning av den igen? Förra gången jag provade den kom jag knappt i ridbyxorna, nu passade inte ridstövlarna! Det är väldigt vad fett och annat omplacerar sig när man passerat ungdomsblomstringen! Och inte är man lika snygg längre heller, dubbelhakor och rynkor......var i all världen kommer allt ifrån? Frisse var snygg i alla fall.......här kommer en bild som visar var vi befinner oss i projekt "frieser med enegi och utstrålning"!

8 kommentarer:

Freppsi sa...

Vilken fin bild! Det måste vara perfekt att ha "någon bredvid" som är fotograf!
Du får väl ut och tävla Frisse - ni kanske hade båda gillat detta!!

Stina sa...

Jag tycker ni är väldigt stiliga båda två :)
Vem kollar efter rynkor och dubbelhakor när det visas upp ett sådant tjusigt ekipage...
Bilden är så full av liv och glädje, helt fantastisk...

Helly på vift sa...

Åh, vad fina ni är :) Jag brukar säga att lite extra vikt ger ju bara mer att tycka om och lite rynkor kan vara väldigt fint då syns det att man levt. Det försöker jag iallafall intala mig själv när jag ser mig själv i spegeln ;)

Kram!

Anonym sa...

Du vet väl att huvudet blir så fyllt av all kunskap och vishet att det inte finns plats för mer och måste lägga sig på utsidan av kroppen...Gör som jag...nästa gång du ser din bak....tänk "vad smart jag blivit". Rynkorna läggs till för att alla ledningar i hjärnan är upptagna och det behövs fler...Skumsvampen

Frisses matte sa...

Åh, vad fina ni är. Underbar bild.

Ninja sa...

Ha, ha, ha vilka roliga kommentarer, japp, jag är nog jättesmart att döma av min bakdel....jag har i alla fall upptäckt en sak när det gäller vikten. När jag hade Mariana så var hon inte så lätt att sitta på till att börja med, min tränare instruerade "över till höger, över till höger" och jag for som en gummiboll på hästryggen och hade svårt att hålla mig "till höger". Min medryttare däremot som då hade den viktklass jag har nu, trampade bara ned lite till höger och satt kvar. Varpå min tränare kommenterade, "att ibland är det fördelaktigt med lite mer tyngd" :)

Anonym sa...

Ni är jättefina!!! Och utstrålning har ni!!!/ Evisen

Helly på vift sa...

Jag har en liten utmaning där jag skulle vilja att du lägger upp ditt favoritrecept på din blogg. Tanken är att det ska bli som en liten kokbok online med alla bloggarnas favoritrecept.

Alla är välkomna att delta och hoppas att du oxå gör det.

Kram!